Нова мода: Иван и Андрей минаха на страшна диета

0

Водещите на „Фермата“ Иван и Андрей последваха най-модерната диета, за да си гарантират отлично здраве и добра форма, признаха самите те в риалитито. Двамата са фенове на „глюкозната революция“ – хранителен режим, при който е важно не какво ядеш, а в каква последователност приемаш продуктите.

Като спазваш правилния ред, можеш да контролираш кръвната си захар и килограмите си, при това без съсипващи ограничения. Книгата „Глюкозната революция“ на французойката Джеси Инчауспе оглавява както световните класации, така и българските – номер 1 е по слушаумост в топ 50 на платформата за аудиокниги.

Ако искаш глюкозата ти да е ниска, трябва винаги да започваш със салатата. Имам приятели, италианци, които първо започват с пастата, за разлика от нас, българите„, обясни Андрей, докато гледаше как един от участниците във „Фермата“ – синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, си реже домати и краставици.

Жена ми го знае този режим и също ме кара да ям салатата в началото„, допълни Иван, който е обвързан с кулинарката Ирина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.