Новата Мис Америка е офицер от ВВС на 22

0

22-годишната Мадисън Марш беше коронована за “Мис Америка 2024 г“., на церемония в Орландо, провела се в неделя вечерта.

Мадисън е първият офицер от военновъздушните сили на активна служба, който получава короната за най-красива американка.

Тя беше представителка на щата Колорадо.

„Можете да постигнете каквото поискате. Небето не е граница и единственият човек, който би ви спрял, сте самите вие“, каза Марш в интервю на страницата на конкурса в Instagram.

След което добави, че щом тя може да дойде от „малък град“ и да влезе в света на конкурса, тогава всеки друг може да го направи също. 

51 претендентки се състезаваха за престижните титла и корона. Преди съдиите да ги свият до пет финалистки, красавиците участваха в четири кръга от състезания, които включваха дефилиране, дискусия по „горещи теми“, шоу на таланти и представяне на вечерна рокля. 

Мадисън Марш

След това финалистките трябваше да говорят за своите мечти и цели като Мис Америка.

Марш разказала за битката на майка си с рак на панкреаса, повдигнала и темата за наркотиците в Америка. В кръга на шоуто за таланти тя акцентирала върху получаването на лиценз за пилот, когато била на 16 години, предава CNN.

„Страхотно изживяване е да мога да събера на едно място двете неща, които са ми най-любими в живота и се надявам, че мога да покажа това на другите и те да осъзнаят, че не е нужно да ограничаваш себе си“, заяви пред The ​​New York Post новата “Мис Америка“ преди конкурса, в отговор на въпрос какво я е мотивирало да участва.

“В армията получаваш свободата да водиш по начина, по който искаш да водиш – в униформа и извън нея. Имах чувството, че конкурсите, и по-специално спечелването на „Мис Колорадо“, беше начин наистина да илюстрирам това, за да накарам другите хора да се чувстват по-комфортно в търсенето на това, което означава най-много за тях“, допълва тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.