Новина на Bestnews.bg: Миро Дзвера глези Мара с ламборгини „Урус“ за 500 000 лв. (СНИМКА)

0

Миро Дзвера действа на принзипа на моркова и тоягата – след като ошамари жена си Мара Отварачката, сега баровецът решил да я поглези, като я качи на чисто ново ламборгини „Урус“ за 500 000 лева, докладва очевидец пред Bestnews.bg.

Мирослав Соколов, както се именува мъжът на палавата чалгаджийка, бе забелязан по-рано днес на пъпа на София с най-новото си бижу на четири колела – уникалния SUV модел „Урус“ на италианската премиум марка „Ламборгини“.

Двамата се държали доста мило един с друг, докато се любували на паркирания пред известен ресторант супер автомобил, уточни информаторът на Bestnews.bg.

Оказа се, че Миро Дзвера и Мара Отварачката имат повод да празнуват – джобната певачка е оттеглила жалбата срещу мъжа си за побоя над нея, потвърдиха от Софийската районна прокуратура. Фолкаджийката е прекратила и бракоразводно дело в Районен съд Костинброд.

Темида върнала двете хилядарки на Миро, които дал за гаранцията си, и в момента бизнесменът е напълно свободен човек. Сагата започна на 21 март т. г. при пореден скандал между двамата в апартамента на Отварачката.

Миро изпуснал нервите и започнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, накрая я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията и си извадила медицинско за травмите.

Пред униформените миньончето разказало, че Миро не й посяга за първи път, а дори я е и заплашвал с пистолет, опрян в главата й. Съпругът на Мария беше арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят заедно в дома на певицата. Поне засега…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.