Новият хит на Ариана Гранде прозвуча като шамар за бившата жена на гаджето й

0

Новият сингъл на Ариана Гранде „The Boy is Mine“ е бил приет като „шамар в лицето“ от вече бившата съпруга на новия й приятел Итън Слейтър – Лили Джей. Според запознати Лили била убедена, че с песента си Гранде за пореден път „натрапва“, че тя „го е откраднала“ от нея.

Бродуейската звезда Итън Слейтър се раздели с бившата си любима, с която бяха заедно още от гимназията и имат едногодишен син, след като започна скандалния си романс с 30-годишната Гранде. Двамата се влюбиха миналата година, по време на снимките на „Wicked“.

След като новината за връзката им стана публично достояние, върху Ариана и Итън се изсипаха куп обвинения, най-вече, че актьорът е изневерявал най-безцеремонно на съпругата си преди двамата да се разделят. Близки до тях категорично отричаха – но Гранде изглежда засили спекулациите с последния си сингъл, в който тя пее: „Моля, разберете, че това не е това, което планирах… Нещо в него е предназначено за някой като мен.“

„Новият албум на Ариана просто показва каква жена е тя наистина. Да изпее песен, наречена „The Boy Is Mine“, е не само шамар за все още законната му съпруга Лили, но и шамар за всички жени“, заяви близък до екс половинката на Итън.

„Както Лили каза от самото начало, Ариана не подкрепя жените и семейството на Итън е съпътстваща щета. Ариана всъщност буквално натри в лицето на Лили, че е откраднала Итън от нея, след което моли феновете си да не интерпретират песента й по грешен начин. Това не е интерпретация. Това са нейните буквални думи“, допълва още той.

Издаден на 8 март, „The Boy is Mine“ е вторият сингъл от нейния албум Eternal Sunshine. В него тя пее за мъж, с когото не трябва да излиза, защото не иска да предизвиква неприятности, тъй като обикновено не създава проблеми, предаде dir.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.