Няма да познаете Деси Тенекеджиева след пластичната операция (снимки)

0

Деси Тенекеджиева шокира България с новата си визия, която показа в социалните мрежи. Актрисата е с чисто нов нос!

Актрисата, която е плени дори Жан-Пол Готие и му беше рекламно лице, легнала под ножа преди 2 години, но промяната при нея не е драстична и заради това е останала незабелязана. Брюнетката само е махнала гърбицата на носа си, без да го скъсява и да го прави чип, каквато е тенденцията в последните години.

Категорично операцията на Тенекеджиева с сред най-успешните ринопластики при родните звезди. За разлика от Камелия и Преслава, които станаха за смях с корекциите си, Деси изглежда много естествено и няма комичен вид. 

Деси Тенекеджиева

„Винаги съм била категорично против да пипам каквото и да било по себе си, въпреки сериозните проблеми с дишането ми, след цели три счупвания на носа ми, които преживях някак (смее се). Но нещата се задълбочиха и отидох на консултация при доц. Венци Цветков, с надеждата да ми предложи лека вътрешна лазерна интервенция за изправяне на вътрешната преграда. След като ми обясни подробно, че без сериозна реконструктивна операция нищо няма да постигна, аз избягах със 100 км. в час, захвърляйки мечтата ми да мога да дишам през носа си. Но Съдбата се намеси и само след месец, паднах зверски и се пребих буквално с колелото – адски болки, пукнати ребра и с месеци насинена. Спомням си, че стоях разревана в банята – с тежък кръвоизлив от носа, след четвъртото му сериозно чупене – повръщах кръв и се наложи спешна операция.. Истината е, че на мен продължава да ми е трудно да се възприема така, въпреки че носът ми е различен само в профил.. А и бях обещала на Ерманно Олми и на акад. Светлин Русев никога да не си правя естетическа корекция, защото те бяха влюбени във визията ми“ – признава Деси, която не е направила корекцията от суета. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.