НЯМА ЛЕК: Селин Дион е в критично състояние

0

Сестрата на Селин Дион, Клодет, споделя мрачна информация за здравето на певицата, докато тя се бори със синдрома на скования човек.

Болестта принуди световно известната певица да отмени турнето си. Говорейки пред Le Journal de Montreal (чрез SheMazing ), Клодет каза, че за Селин се грижи за сестра им Линда.

Те са в тясно сътрудничество с лекари и изследователи, които са специализирани в това рядкото заболяване. „Не можем да намерим лекарство, което да действа, но надеждата е важна“, разкри тя тази седмица.

 „Честно казано мисля, че тя най-вече има нужда от почивка. Тя винаги се опитва да бъде най-добрата и на върха в своята област“. „В един момент сърцето и тялото ви се опитват да ви кажат нещо. Важно е да ги слушате.

Синдромът на скования човек е нелечимо неврологично състояние, което води до неконтролируеми мускулни спазми. Засяга само един на всеки милион души. Въпреки това Селин „слуша възможно най-добрите специалисти в областта на това рядко заболяване“ и семейството „вярва“, че един ден тя ще намери средство за рехабилитация, което ще й позволи да се върне на сцената.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.