Няма заподозрян за убийството на Алексей Петров

0

Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов. За пореден път заяви, че се проверяват много нови факти и обстоятелства, както и че се надява скоро да има резултат.

Петров бе застрелян преди месец по време на разходка на Витоша. Тежко ранена бе придружаващата го жена. На 2 септември вече бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че водещите версии за убийството са две – продължение на стара вражда или икономически интереси. Преди това министърът посочи, че не се работи по политическа следа.

Стоянов добави, че МВР е подготвено за протестите на зърнопроизводителите, които в понеделник ще затварят ключови пътища в страната.

„Искам да апелирам към всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалиране на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани“, заяви Стоянов.

По повод подготовката за местните избори вътрешният министър каза, че ще има масови акции там, където има информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.