ОБРАТ! Диона не била дрогирана зад волана, а пила нурофен и колдрекс

0

Попфолк певицата Диона обяви, че не е взимала наркотици преди да седне зад волана, а е пила нурофен и колдрекс.

„Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!“, каза Диона, която в малките часове във вторник бе задържана при рутинна проверка на бул. „България“. Според органите на реда, изпълнителката е шофирала след употребата на наркотици и е дала положителна проба за кокаин. След това доброволно е отишла да ѝ вземат кръвна проба.

„Бях на снимки на клип до 1 часа през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, обясни Денислава Сашова, както е истинското име на певицата.

Певицата споделя, че доброволно е дала кръвна проба – нещо, което никой употребил наркотици не би направил.

По думите ѝ няма нищо вярно и в твърденията в някои жълти медии, че е оказала съпротива при съдържането и е отправяла заплахи към униформените. „Бях дружелюбно настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах“, допълва Диона пред HotArena.

Разследването по случая продължава, като се очакват резултатите от кръвните проби.

Доказано е, че някои от най-масовите лекарства могат да дадат фалшиво положителен резултат, тъй като полевите тестове за наркотици са доста чувствителни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.