Отървахме се! Явор Божанков напуска политиката

0

„Скъпи приятели, 7 години са 7 години. Ако можех да върна времето не бих променил нито едно решение. Не съжалявам за нищо. Политиката отнема много. Необратимо загубено време със семейството. Неизживяни мигове с приятели“, написа той във фейсбук и зарадва народа.

„Преживях чудесни моменти сред хора, от които научих много. Преживях и ужасни моменти заради други, които използват държавата срещу самите ѝ граждани. Преди някой да е попитал „партия ли ще правиш?“ – Не. Дълбоко убеден съм, че обединението в демократичния сектор го направи незаобиколим фактор в управлението на България. Ще бъде грешка постигнатото да не се съхрани, а да се върви по път на разделение. Не очаквайте подобно нещо от мен“, написа още депутатът.

Сериозният тон във втората част на посланието му, което съдържа елементи на политически анализ, дава основание да се смята, че наистина се оттегля от политиката. Според негови съпартийци до края на деня ще стане ясно дали наистина обмисля оттегляне или се е пошегувал.

Под поста се появи коментар от майката на депутата, която наблегна на датата 1-ви април и вероятно изявлението на Божанков е шега.

„Честит празник на шегата! Знам,че ти е любим, ама да знаеш, че ни загорчаха дори празниците на тази територия!

Дано имаш сила да продължиш!“, написа Красимира Божанкова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.