Отчаян купонджия се облече като… закуска

0

Мъж надява карнавален костюм с яйца и наденички, половинката му е в ступор

Костюм на боб, наденица и пържени яйца надява човек на маскарад и хвърля жена си в ступор.
Англичанинът, който се представя в социалните мрежи само като Блоби споделя, че преди известно време е бил поканен на маскено парти с тема „Великобритания“. За да удари в земята всички с уникалността и оригиналността си, той си прави костюм на „пълна английска закуска“ – наденици, пържени яйца, бекон, гъбки и бобец. Творението определено е впечатляващо. Блоби пропуска да спомене дали е взел награда и дали въобще са се разпространявали призове за костюмите. За сметка на това казва, че маскарадното облекло му е донесло неочакван проблем. Купонджията се влюбва в костюма и иска да прави секс с жена си, облечен така.

Булката изпада в ступор от предложението. Тя не само му отказва, но е шокирана и го разпитва дали не е фетишист, садомазохист или нещо подобно. Наред с това Блоби мрънка, че е държан на сухо вече доста период пт време, защото булката се оплаква, че сънува сексуални кошмари с яйчено-фасуления костюм и благодарение на него не ще да вижда наденички, в това число и неговата.

Той пита дали не е добре двамата с благоверната му да тръгнат на семейна терапия. Коментатори го обиждат, че само той е за лечение, а други го съветват да пробва да умилостиви жена си с подарък. Трети го предизвикват с въпроси, може ли да сготви закуската, нарисувана на костюма му. За да им натрие носовете, Блоби я спретва и я сервира.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.