Отиде си по-големият брат на Мадона – алкохолик и бездомник, живял под мост

0

По-големият брат на Мадона Антъни Чиконе почина на 66-годишна възраст, съобщи член на семейството му.

Чиконе беше един от седемте братя и сестри на звездата и се твърди, че е починал в петък вечерта, предаде ВВС, цитирана от БТА.

Той се е борил с алкохолизма и бил бездомен в продължение на много години, като в един момент е живял под мост.

Неговият зет Джо Хенри съобщи новината в Instagram, като написа, че той е напуснал земния си път, заедно със стара негова черно-бяла снимка.

„Познавам го от 15-годишен, в пролетта на живота ни в Мичиган, отминали толкова много години“, пише певецът и автор на песни Хенри, който е женен за сестрата на Мадона – Мелани Чиконе.

Все още не е разкрита причината за смъртта му.

Мадона не е коментирала публично кончината на Чиконе, но поп звездата е реагирала с „харесване“ на харесала публикацията в Instagram на Джо Хенри.

Мадона е израснала в град Детройт, Мичиган, с Антъни и другите си братя и сестри. Докато тя се премества в Ню Йорк през 1978 г., за да преследва кариера в танците и музиката, семейство Чиконе си остава в Мичиган.

Те губят майка си от рак на гърдата през 1963 г., когато са били малки деца.

Зетят Хенри пише в публикацията си в Instagram, че Антъни Чиконе е имал сложен характер.

„Бог знае: ние се заплитахме на моменти, както могат истинските братя. Но аз го обичах и го разбирах по-добре, отколкото понякога бях склонен да кажа. Неприятностите изчезват и семейството остава – с протегнати ръце през масата. Сбогом, братко Антъни. Искам да мисля, че Бог, в който твоята благословена майка (и моята) вярваше, я държи там и чака да те приеме. Поне днес никой няма да ме разубеди от това видение“, пише още Хенри. 

Антъни Чиконе се отчужди от семейството си, като преди това ги обвини, че не ги е грижа за него.

„Аз съм нула в техните очи – нечовек. Аз съм срам“, каза той пред Daily Mail през 2011 г.

„Ако замръзна до смърт, семейството ми вероятно няма да знае или да се интересува от това шест месеца.“

По-късно, през 2017 г., беше съобщено, че той е минал рехабилитационна програма и се е свързал отново със семейството си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.