Отварачката за побоя от Дзвера: Твърде грозни неща се изприказваха!

0

Твърде грозни неща се изказаха! Така фолкпевицата Мария коментира в предаването „Събуди се“ по Нова тв за първи път скандала със съпруга си Мирослав Соколов. Миро е под домашен арест след обвинения за упражнено насилие спрямо изпълнителката.

Миньончето даде да се разбере, че темата не й е приятна и предпочита личният й живот да бъде личен. Тя сподели учудването си, че по случая с Миро са взели отношение хора, които са далеч от обкръжението й. „Тази грубост, тези грозни думи и толкова лъжи, тези, които взимат отношение – това не е правилно. Най-близките ми са семейството и колегите ми, а по този случай взеха отношение хора, които са далеч и нямат право да коментират“, смята Мария. Тя е категорична, че е по-спокойна от всякога и не се страхува, но не отговори какви са отношенията им със съпруга й в момента.

На потърпевшите от домашно насилие избягва да дава съвети, но увери, че има достатъчно хора, които се грижат за спокойствието на гражданите.

„За 23 г. съм се научила да не обръщам внимание на тези неща – моята професия е певица и съм я приела с всичките й плюсове и с малкото й минуси“, казва фолкпевицата за клюките по свой адрес. Тя не обича да споделя мъката си и не показва като й е трудно. „Силен човек съм и няма нещо, което да успява да ме смачка. И в мъката съм силна!“, категорична е изпълнителката на „Спомен“.

„Грешките ми са безчет – това са уроци, които ни дава животът. Най-опсният човек за мен съм самата аз. Много съм спонтанна и чувствителна, още не съм достигнала баланса за себе си. Обичам да ми е интересно, така се чувствам жива“, откровена е гласовитата брюнетка.

Във връзка с повратния момент в живота й, Мария благодари на колегите си, които са я подкрепили. Миньончето загатна за партито, на което беше заедно с Преслава и Софи Маринова. „Както аз ценя колегите си, така и те обичат мен“, посочи миньончето.

Като най-голямата си грешка тя определя слизането от сцената. Затова сега се чувства по-свободна да твори отвсякога.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.