Палавник: Юксел Кадриев залитна по млада певица (СНИМКА)

0

50-годишният Юксел Кадриев е залитнал по една от новите звезди на музикален небосклон. Палавият тв водещият, който от година насам се изявява и като певец, хлътнал по младата изпълнителка Мариета Петракиева.

31-годишната брюнетка, родом от град Септември, през 2014 г. нашумя за пръв път с участието си в музикалното предаване „Гласът на България“. Тя не успя да спечели формата и след финала се загуби от светските среди, но в последно време кариерата й бележи възход и графикът й е пълен с участия.

Отношенията им с Юксел се развили скорострелно, но първоначално започнали по работа. 50-годишният новиран в началото на годината реши да се изявява и като певец и вече записа няколко парчета, които имат хиляди гледания в социалните мрежи. Кадриев, който от дете имал певчески заложби, се свързал пръв с Мариета, като я помолил професионално да му помогне да шлифова гласа си.

Красавицата му станала музикален педагог, а в процеса на работа помежду им пламнала искра, издават хора от тяхното обкръжение.

През изминалата седмица той дори бил забелязан на нейно участие в столичен бар, където Мариета изнесла концерт. За певицата се знае, че тя няма съпруг и деца и все още е свободна мома.   

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.