Памела Андерсън: Не очаквах, че хората ще забележат, че съм без грим

0

Бившата „спасителка на плажа“, която отскоро предпочита да излиза без грим дори и на важни събития, заяви, че никога не е предполагала, че ще предизвика „такова вълнение“ сред хората. Естественият ѝ вид спечели похвали от колеги знаменитости като Джейми Лий Къртис и Скарлет Йохансон, които го определиха като „акт на смелост и бунт“.

„Вкъщи съм без грим, така че защо не и за Седмицата на модата или други светски събития? Наистина не знаех, че някой ще забележи, но се радвам, че го разбраха като послание“, каза тя пред „People“ в интервю. Звездата, която в края на лятото разкри, че е спряла да използва козметика, след като любимият ѝ гримьор почина, има положителен поглед и върху остаряването в Холивуд: „Наричам го живот, а не остаряване.“

По нейни думи „преследването на младостта е безсмислено.“ Затова тя призова хората да се приемат такива, каквито са. И макар да смята, че е „облекчение“ да не слага грим върху лицето си и че се чувства все по-комфортно в кожата си, живеейки спокоен и прост живот, тя не се е отрекла от него завинаги. „Не съм против грима, просто в момента не чувствам, че е нужно“, заключи пред списанието, пише Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.