Памела Андерсън разпродава емблематичните си тоалети от 90-те

0

Памела Андерсън планира да продаде еблематичните си аутфити, съобщава сп. „People“.

„Не обичам да пилея“, казва тя пред изданието. „По-добре да изчистя ума си, да изчистя гардероба си. Искам да отворя нова глава от своя живот“, призна спасителката на плажа.

„Стилът ми несъмнено се е променил през годините“, уточни тя и допълни: „Няма причина да нося повече тези дрехи.“

В интервю за „Elle“ миналия месец Памела описа предишния си стил като „див и без задръжки“. Въпреки че сега избира по-обрани тоалети, тя се гордее с провокативните, които носеше през 90-те. Освен с всички дрехи от „миналото“, обмисля и да се раздели и прословутият си червен бански.

Макар да не разкри кога започва „търгът“, актрисата сподели, че всички дрехи ще бъдат достъпни в уебсайта й. Заедно с обновяването на гардероба си през последните години, Андерсън също спря да носи грим. „Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак се смея на себе си, когато се погледна в огледалото“, призна Андерсън пред изданието.

Въпреки това тя отбеляза, че всъщност гримьорката й Алексис Фогел, която почина през 2019 г. след битка с рак на гърдата, я вдъхновила да направи промяната. „Тя беше най-добрата. И оттогава просто чувствах, че без нея е по-добре за мен да не нося грим“, каза Памела, пише Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.