Папарашки удар: Бившата на Бойко излезе на светло

0

Много редки фото-кадри успя да направи репортер на ПИК на столичната улица “Славянска”. Излизайки от луксозен автомобил с шофьор, в дома си се прибра с чанти с покупки, Цветелина Бориславова.

Дългогодишната бивша приятелка на Бойко Борисов отдавна не се появява на светски събития, не дава интервюта, избягва упорито светлините на прожекторите.

Разлъката на двамата започна, след като кметът на София стана премиер на България през 2009 година. Двамата поддържат прилични, но не особено близки отношения, твърдят техни общи приятели.

Цветелина Бориславова живее в разкошна сграда, която се води почетно консулство на Исландия. Тя притежава дипломатически паспорт, който й осигурява имунитет, къщата се пази от денонощна охрана.

Милионерката, която получи около 170 милиона лева за дяловете си в СИБАНК, има голяма вила на Халкидики в Гърция, доста пътува по света.

В средите на богатите софиянки Цветелина е известна като дисциплинирана и ревностна посетителка на скъпите козметични салони в столицата.

Преди 10-тина години прочутата дама си направи пластична операция във Виена. Както се вижда от снимките, Цветелина полага внимателни грижи за своята красота.

През декември 2010 г. изданието “100 най-богати българи” на вестник “Пари” посочи Цветелина Бориславова като най-богатата българка, притежаваща 219.8 милиона лева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.