ПАПАРАШКИ УДАР: Мария Бакалова и Валери Григоров се държат за ръце, пият чай (СНИМКИ)

0

“Телеграф” бе първата медия, която успя да излови влюбената двойка Мария Бакалова и нашумелия покрай „Игри на волята“ и закачките си в риалитито с Мирела – Валери Григоров, с което се слага край на спекулациите по отношение на коментарите заедно ли са двамата.

Любов

Единствената българска актриса, номинирана за „Оскар“, Мария Бакалова и половинката й – синът на Мария Гроздева – Валери Григоров, се наслаждават на романтична ваканция и хубавото време в роден курорт.

За престоя си те са избрали петзвезден хотел с всички удобства, станал популярен като един от най- луксозните и скъпи хотели у нас.

Преди обяд двойката избра да се разходи из природния парк около хотела. На връщане двамата бяха напазарували от близък супермаркет и влязоха в хотела, държейки се за ръце. През цялото време Валери бе с качулка и очила, опитвайки се да прикрие самоличността си, като ги свали само за момент на влизане на обяд в хотела и край басейна.

Двойката се прибира в хотела.

 Двойката се прибира в хотела.

Кино

За разлика от гаджето си, поведението на Бакалова бе съвсем непринудено. Красивата блондинка беше облечена неглиже и без никакъв грим.

В компания на свои приятели двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се наслаждаваха на високите температури и слънцето.

Прекараха следобеда с приятели.

Припомняме, че любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, защото я чакат снимки за две нови ленти. Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Валери свали очилата и качулката за минути. Мария е в завидно добро настроение.

 Валери свали очилата и качулката за минути. Мария е в завидно добро настроение.

Българската звезда обяви в инстаграм профила си, че ще участва и в друга продукция – Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.