Парис Хилтън и мъжът й замразили 20 ембриона, все на момчета

0

Парис Хилтън и съпругът й Картър Риъм нямат намерение да останат само с един наследник, пише „People“.

42-годишната богаташка и нейният съпруг предприемач, са замразили ембриони по време на COVID, каза тя за „Glamour UK“, когато се появи на корицата на последния им дигитален брой.

„Картър и аз вече бяхме говорили за бъдещето, а след това дойде локдаунът, така че аз го попитах какво мисли за идеята да подготвим ембриони и той отвърна: „Да, нека го направим“, споделя Хилтън, цитирана от Дир.бг.

Те са замразили успешно 20 ембриона, разкри Парис Хилтън.

„Направихме го на седем пъти“, продължи богатата наследница. „Все момчета. Имам 20 момчета“, щастливо обяснява тя. 

Тъй като искат да се сдобият и с момиченце в семейството, те продължават да създават ембриони, надявайки се да се получи. 

„Току-що минах през процеса отново преди месец, така че чакам резултатите, за да видя дали има момичета“, сподели Хилтън.

В интервю за „People“ през декември по време на „The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala“, бизнес дамата призна, че са в процес на ин витро оплождане.

„Когато светът беше „затворен“, помислих, че това е идеалният момент. Обикновено съм в самолет 250 дни в годината и реших, че трябва да подготвим всички ембриони и сега имаме тонове от тях, които просто чакат“, поясни шеговито тя. 

Парис и Картър се ожениха през ноември 2021 г.

„Наистина искахме да се насладим на първата ни година от брака заедно като двойка, преди да включим децата в картинката“, каза тя. 

Русокосата фурия и Риъм посрещнаха първото си бебе на бял свят – синът им Финикс Барън Хилтън Риъм миналия месец, роден от сурогатна майка.

„Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме“, каза тя ексклузивно пред „People“. Толкова сме толкова развълнувани да създадем нашето семейство и сърцата ни направо ще се пръснат от любов към нашето момченце“, разкрива емоциите си тя. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.