Парис Хилтън показа сина си (снимки)

0

Парис Хилтън показа новородения си син Финикс в Instagram в понеделник като публикува няколко кадъра.

42-годишната богаташка изглежда напълно се наслаждава на майчинството, гушкайки се до тримесечното си момченце на елегантните черно-бели снимки, отбелязва Дейли Мейл.

„Цялото ми сърце“, озаглави тя поста си. 

На първата снимка звездата от „Simple Life“ изглежда сериозна в черна рокля, а в ръцете си е държи нежно малкото си дете, чието пълно име е Финикс Барън Хилтън Реъм.

Парис и съпруга ѝ Картър Реъм станаха родители през януари тази година, благодарение на сурогатна майка.

Въпреки че е майка и се предполага, че има по-малко време за себе си, Хилтън се грижи за външния си вид и на снимките демонстрира руси коси, оформени до съвършенство.

Парис, която наскоро каза, че няма търпение да има още няколко деца, не пропусна да се нагизди и с чифт диамантени обеци и показа огромния си годежен пръстен.

Нейните 23,2 милиона последователи бяха възхитени от снимките, които сподели с тях. 

Тя каза за сина си: „Искам да го защитавам и да бъда с него всяка секунда. Жените имат този майчински инстинкт, който просто се задейства. Преди не съм имала такова усещане„.

Докато сурогатната майка раждала Феникс, Парис, решена да защити личния си живот, си направила труда да се маскира с перука като брюнетка и да влезе в болницата под псевдоним.

В скорошен епизод на нейния подкаст „This Is Paris“ тя разказа, че Финикс е бил на повече от седмица, преди да каже на майка си Кати Хилтън и сестра си Ники за раждането му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.