„Патриотите” на Копейкин пристанаха на Черепа

0

„Патриотите”, които бяха натирени от партия „Възраждане“, пристанаха на Васил Божков, става ясно от публикация във фейсбук на бизнесмена, който се насочи към политиката.

„Център“ ще участва в предстоящите избори. Днес към нас се присъединиха и трима депутати и четирима общински съветници, обединени в “Алтернатива за България“, написа Божков. На снимката той е заедно с Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов. Вероятно са му на гости, тъй като той е под домашен арест.

На 7 април изключените от „Възраждане“ трима депутати и четиримата общински съветници учредиха в София формацията „Алтернатива за България“. Тя ще прерасне в партия, каза Иво Русчев. За тези избори – парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори, поясни тогава той.

„Хора – 90% от „Възраждане“, хора, които се махат от „Възраждане“ и идват при нас. Разбираме се с кои формации да се обединим и да участваме. В никакъв случай нито „Възраждане“, нито „Възраждане 2″. Много по-умерени, много по-насочени към център-дясно по-скоро, също така в патриотичния сектор, доколкото немалко патриотични формации го окепазиха“, посочи Русчев, наблягайки на „Център“.

Васил Божков пък лично представи Национално движение „Център“ и неговия лидер Дарин Дросев. Той е преподавател по логика и философия в Софийския университет. В словото си Дросев нарече „Продължаваме промяната“ „политически планктон“, „Демократична България“ „лакеи“, а правителството оприличи на хунта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.