Пернишкият прокурор Бисер Михайлов преби жена си, карали го два пъти в болница с високо кръвно

0

Адвокатът на арестувания днес пернишки прокурор Михайлов – Любомир Таков, разказа пред БНТ, че Бисер Михайлов два пъти през нощта е каран до болницата заради високо кръвно. Той му казал, че между него и жена му е възникнала свада, а свидетел на нея е бил баща му.

От държавното обвинение посочват, че по случая е образувано досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда.

Софийската градска прокуратура ще предложи на и.ф. главния прокурор да поиска от ВСС отстраняването на Михайлов от длъжност.

Днес сутринта окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов беше задържан за побой над съпругата му. Жената е в болница с комоцио. Той е баща на Васил Михайлов, също арестуван за серия побои в Перник.

Сигналът за побоя е подаден до полицията от дъщерята на Бисер Михайлов. Той е задържан за 24 часа. Съпругата му е настанена в болница в Перник. Оттам заявиха пред БНТ, че тя е приета тази нощ с мозъчно сътресение.

Това не е първият път, в който Бисер Михайлов е арестуван – той е задържан е преди години с неговия брат за лихварство. Три години по-късно – без много обяснения, Висшият съдебен съвет го възстанови на поста зам.-окръжен прокурор на Перник, припомня БНР.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.