Пияният Травис Скот бие работник в заведение

0

Пиянско меле заформя рапър в нюйоркски клуб и троши на поразия техниката на заведението.

Популярният зад океана хипхопаджия Скот Травис има нещастието да злоупотреби с алкохола в голям нюйоркски клуб в малките часове на вторник срещу сряда. Преди това певецът има участие в заведението, след което сяда да си допие. Впоследствие Травис се скарва с озвучител, който има тапия за звукорежисьор, пише английският в. „Гардиън“.

Рапърът Травис Скот оглави класацията на "Билборд" за сингли (Видео)

Не е известно защо избухва скандалът, но служителят на бара получава тупаник в окото. Зрителният му орган посинява. Травис не се ограничава с работника, а подпуква и техниката. Ритниците и юмруците на рапъра повреждат апаратура за 12 хиляди долара, оплаква се Ричи Ромеро, съдружник в клуба. За капак наквасеният Травис не само че не си плаща и отказва да поеме отговорност, но офейква, докато управителите се окопитят да викнат полиция.

На следващия ден певецът не е намерен от ченгетата на адреса си, не отговаря на телефонните си номера и не фигурира в регистъра на гостите на хотелите. Травис е внесен в списъка за издирване като криминално лице. Надежда на униформените е, че следващата седмица рапърът има участие в Англия и ще се появи на летище „Джон Кенеди“ в опит да напусне САЩ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.