По сутиен ли е Мария Бакалова на червения килим в Кан?

0

Картината, изрисувана върху долната част на роклята ѝ, е дело на българката Михаела Етова

Добре, че е нашата Мария Бакалова да покаже малко нормалитет с този сутиен върху този кръст от лейкопласт и тази престилка върху роклята, разбира се, в зелено-жълти актуални краски, че след този Ерген, Евровизия и тая с олимпийската факла в ръка тъкмо се бях навел да повръщам! Ееех, какви актриси имахме, които дори не можаха да помиришат етикетите на“ Долче и Габана”, но явно теб е избрала съдбата, исках да кажа – транссъдбата!; Само аз ли не намирам роклята на Мария Бакалова за разкошна? Иначе тя като физика и излъчване е много красива, талантът ѝ е всеизвестен, бижутата, които носи, са зашеметяващи, но роклята… Гледам и се чудя кое да ѝ харесам точно…; Можеше нещо по-изискано, това отпред седи като престилка и придава на роклята опростен вид!

Такива коментари се появиха в социалните мрежи, след като Мария Бакалова мина по червения килим в Кан, където беше с екипа на биографичния филм за Доналд Тръмп “Стажантът”. Актрисата е в ролята на Ивана Тръмп, а дългоочакваната лента беше представена на кинофестивала.

Тоалетът на Мария Бакалова, с който мина по червения килим в Кан. СНИМКА: РОЙТЕРС

Тоалетът на Мария Бакалова, с който мина по червения килим в Кан. СНИМКА: РОЙТЕРС

Бакалова беше избрала рокля на “Долче и Габана”. А картината, изрисувана върху долната част на тоалета, е дело на българката Михаела Етова, която от 20 години живее и работи в Италия, пише БНР.

Според пост на главния редактор на “Площад Славейков” Диляна Димитрова във фейсбук роклята изглежда недовършена, защото с картината сякаш представя сцена от шивашко ателие.

Разбира се, хапливите коментари бяха в пъти по-малко от тези, които възхваляват Бакалова. Някои от тях гласяха: Мария Бакалова е прекрасна, без значение дали е с недовършена или незапочната рокля!; “Долче и Габана” си знае работата. Роклята и момичето са превъзходни!; Много арт. Чудесна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.