Побъркаха ни! С измамници не се преговаря

0

Тези от ПП само дето не поискаха разрешително да печатат собствени пари! Нахални, нахални, нахални! Очаквам сега разрушителите на държавата да почувстват на гърба си каква конституционна реформа са измислили в междучасието на мисловната си дейност! И алчността им за власт най-сетне да срещне правилния отговор: загуба на електорат!

Има хора, които не могат да приемат истината по друг начин, освен като им се стовари върху главата и ги затисне до петите. Харесва ми лафа на един известен американски журналист, лауреат на Пулицър: „Ще те фрасна и ще излетиш толкова високо, че докато падаш, ще умреш от глад.“ Айде малко ГЕРБ да ги фраснат, че да погладуват.

Побъркаха държавата! Страшно е хора без политическа култура да ползват властта толкова грубо, недоговороспособно, своеволно. Тези брокери на частни интереси въведоха недопустима атмосфера в политическата система! Буквално отмениха политиката в България.

То не беше самопредлагане на американците, то не бяха доноси, то не беше панаирджийство, мУмУрандуми, наглеене, списъци с шпиони, джемкорп, дългове, македония, ленчета, пици с кристали, солунски ресторанти, турски кафета, танкери с газ за над 200 лева за мегаватчас, дебилни изказвания в Давос, обърнаха държавата с краката нагоре!!!

Мляскаха бонбони из министерствата, привиквайки шефове на държавни дружества с усещането, че тримката са стъпили някъде по-високо от небето. Помня, че докато пресушаваха бутилки с уиски, искаха да съдят азерите и оспорваха договора с тях. Изтъквайки компетентността си, че били завършили курсове по английско право и някога в живота си били имали арбитражи.

Най-важното правило в политиката, което тези случайници престъпваха ежедневно, е: Никога не създавай проблем, чието решение не знаеш! Да ви припомня ли и таксата, която искаха да наложат за транзит на газ, и която после сами си отмениха?! Курсистите по английско право.

Всичко, което направиха, докато управляваха, го направиха погрешно, без да го разбират и с огромни щети за България. Това са хора, които трябва да напуснат политиката незабавно! Защото те не могат да учат. Не могат да искат, колкото им се полага. И не могат да сметнат колко им се полага! Не могат да усетят кога трябва да спрат. И просто не могат да спират.

Веднъж един от тези циркаджии беше ходил в ключова точка за енергийната сигурност и искал да му дадат списък с имена, че да ги пусне на еди-кой си сенатор, за да ги включи в Магнитски. Същият беше ходил и в ДАНС да иска списък с шпиони. Просто така! Дайте им списъци! Ако живееха при комунизма, тези щяха да отвеят един град хора по лагерите!

Измамниците ги вършат на едро нещата, джас-прас, тук 2 милиарда, там още 5 милиарда. Няма да се занимават с някакви дребни милиони.

И сега денковщината излиза и нарежда да се осъществяла ротацията в същия министерски състав. А къде е нормалността, вие спазвате ли нормалността?! Или се държите като нашественици, отчуждени от разума. Денков ще се разболее от усещането, че ако няма ротация, пътешествията му във властта ще приключат завинаги.

Фактът, че ПП молят да няма избори, показва, че изборите са най-правилният ход на Борисов! Виждаме, че ПП трият колене и са забили носове в обувките на Борисов. Защото ГЕРБ досега умело ги търпяха, бяха се качили на политическото бездарие на ПП като във влакче на ужасите и чакаха да им свърши горивото.

Но както казва Сун Дзъ, победител е този, който знае кога да се сражава. Не този с голямата армия, а този, който успее да разбие замисъла на противника. ПП все още контролират националните телевизии по линията на глобалистката мрежа. Но мога да им кажа, че това допълнително отвращава избирателите от тях. На избирателите им писна до смърт от фалшивите им наративи, от лъжите им, от евтиния им пиар.

Толкова е жалко! Разберете най-после, че Бог е на страната на истината. И аз наистина се притеснявах от преговорите на ГЕРБ с девиантите. С девианти не се преговаря!

Коментар на Калина Андролова, заглавието е на Bestnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.