Попето подарява фланелка с автограф на концерт на сръбските АББА в Пловдив на

0

Капитанът на „Ботев“ (Пд) и трикратен футболист №1 на България Ивелин Попов се оказа голям фен на шведските музикални легенди от АББА.

На 13 януари в пловдивската зала „Сила“ ще звучат златните хитове като Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и много други в изпълнение на много емоционалните сръбски музиканти от ABBA Classic Tribute Show.

Подготвени са много изненади за зрителите, като една от тях ще е фланелка на Ивелин Попов с автограф, която ще бъде връчена лично от бившия капитан на националния отбор.

Друг зрител пък ще получи изящно златно бижу от един от спонсорите на концерта, разказа промоутърът на събитието Евгения Стайловска.

Сръбските музиканти от ABBA Classic Tribute Show вече зарадваха софийската публика.
Сръбските музиканти от ABBA Classic Tribute Show вече зарадваха софийската публика.

Сърбите от ABBA Classic Tribute Show вече показаха на българските зрители, че като истински балканци са с много гореща кръв и знаят как се прави шоу. А двете красиви певици впечатлиха истински мъжката част от публиката.

Изпълненията им накараха всички зрители в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крака и да танцуват.

Ден по-рано ABBA Classic Tribute Show ще гостуват и в Бургас, където всички билети са продадени.

Ограничен брой билети за пловдивския концерт могат да бъдат намерени в мрежата на „Ивентим“.                                      

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.