Попфолкаджийката Дебора изплака: Бавно разграждам алкохола, не карам пияна

0

Попфолк певицата Дебора се оправда, че бавно разгражда алкохола, затова дрегерът показал огромни промили, иначе не сядала пияна зад волана.

„Оказва се, че моят организъм бавно разгражда алкохола. Но количеството, което показа и дрегерът, и кръвната проба, според мен не е реално“, обясни в интервю за предаването „Тази сутрин“ фолк певицата Дебора, хваната да шофира с 2,9 промила алкохол на 9 април.

Тогава тя се удари в друг автомобил на бул. „Черни връх“ в София. На мястото на инцидента дрегерът отчете близо 3 промила. Кръвните проби потвърдиха същото количество алкохол в кръвта. 

Фолк певицата обясни, че вечерта преди да катастрофира, е имала гости и е пила около 5 чаши вино до късно, спала е около 5-6 часа. Сутринта не се е чувствала замаяна, а изморена.

„От 4 месеца пия лекарства срещу паник атаки и лекарства за епилептични пристъпи, които действат на паник атаките. Вечерта след алкохола пих и доста силно приспивателно, което пия вече четвърти месец. Зная, че не се приема с алкохол, но по инерция го изпих“, обясни фолк певицата.

Тя допълни, че не ударила спрял автомобил, а кола в движение. Твърди, че се е движила с 20 км/ч, а шофьорът пред нея е спрял рязко и не е имала време да реагира. Признава обаче, че може и да се е разсеяла с телефон или с радиото.

„Професията ми е такава, че постоянно пътувам, постоянно шофирам, никога не съм си позволявала да се кача пияна зад волана, да застрашавам нечий човешки живот, камо ли на дете. Аз също съм родител, имам 5-годишен син“, каза още Дебора в своя защита.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.