Пореден епизод: Вергов съди Диана Димитрова

0

Актрисата покани на делото медиите, приятелите си и колегите

Пореден епизод от сагата между актьорите Юлиан Вергов и Диана Димитрова. Днес стана ясно, че Вергов е подал жалба в съда срещу колежката си от „Откраднат живот“.

Това стана ясно от самата актриса, която обясни, че той е бил обиден от неин статус във Фейсбук и поради тази причина се е обърнал към съда.

„Насилникът е решен на всяка цена да продължава с обществената манипулация и е пуснал тъжба в съда за обида, заради мой фейсбук статус. Да, за обида след почти година. Доколкото може да има нещо забавно в цялата тази унизителна и мъчителна за мен история е, че насилникът не се чувства невинен, а обиден! Защото ако се чувстваше невинен, щеше да е завел досега дело срещу мен за набеждаване в престъпление“, написа Димитрова.

Поради тази причина тя покани всички свои приятели, фенове и дори медиите да присъстват на откритото съдебно заседание, което ще се състои на 14 декември и да станат свидетели. Диана добави и че макар да не е длъжна да се явява, ще отиде лично, заради целия път, който извървя през изминалите месеци.

Диана Димитрова направи шокиращото разкритие, че е била жертва на побой от страна на колегата си Юлиан Вергов. В профила си във Фейсбук тя сподели своята гледна точка, прилагайки и серия от снимки, на които лицето ѝ покрито със синини.

Снимка от фейсбук страницата на Диана Димитрова.

Юлиан Вергов реши да запази мълчание до края на заведеното от нея дело.

След като прокуратурата отказа да образува дело, актьорът публикува изявление, в което обясни, че Диана е писала скандални съобщения на 14-годишната му тогава дъщеря и че помежду им е имало единствено вербален скандал.

Хора от екипа на сериала „Откраднат живот“, в който и двамата се снимаха и където се твърди, че се е случил инцидентът, излязоха с писмо, в което отричат да са били свидетели на каквото и да било насилие.

Малко по-късно обаче, част от хората, които бяха вписаните в него, обявиха, че имената им са използвани неправомерно. Самата Димитрова обяви, че сред подписалите се има лица, които изобщо не са били на работа във въпросния ден, в който е станала жертва на насилие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.