Порно фурията Джена Джеймисън се разделя с жена си, май

0

Порно фурията Джена Джеймисън и съпругата ѝ Джеси Лоулес преминават през тежък период на 11-месечния си брак.

Бившата звезда от филмите за възрастни и Джеси се ожениха на 23 май 2023 г., след като изкараха бурна четиримесечна връзка. Изненадващо за мнозина обаче, само преди дни Лоулес разкри, че романсът им е приключил, като новината дойде от нейно видео в TikTok, в което посочва, че причината е злоупотребата на Джена с алкохол.

Джеймисън вече е говорила открито за борбите си с пристрастяването, психичните заболявания и загубата на тегло.

„Това е много трудно видео за мен. Но ето, има много слухове, че Джена и аз ще се развеждаме и правя това видео, за да ги потвърдя. Казах й още в началото на връзката, че пиенето е довело до толкова много проблеми в живота й, че няма да го толерирам при никакви обстоятелства“, сподели Джеси.

Бившата порнозвезда обаче отново се поддала на порока си, когато заминала сама за Чикаго.

Джеси разказа, че се е „изправила“ срещу Джена, за да говорят за пиенето, твърдейки, че екссъпругата й се е опитала да прикрие истината. В крайна сметка обаче си признала всичко.

„Тя ми каза направо, че не съжалява и не чувства вина. Тя просто искаше да обърне нещата в нейна полза и да ме обвини. Не знам каква е моята вина, но може би не трябваше да имам толкова големи очаквания. Но това е, подадох молба за анулиране на брака ни и финализирането не трябва да отнеме много време“, заяви още Лоулес.

Въпреки публичното си разочарование, няколко дни по-късно Джеси свали видеото си от Tik Tok, споделяйки, че се надява връзката им все пак да има втори шанс. 

„Изследванията показват, че емпатията и разбирането са по-добър отговор към пристрастен човек, отколкото осъждането, засрамването и морализирането“, казва Джена пред „Дейли Мейл“.

„Изразяването на вашата безусловна любов и подкрепа може да е едно от най-милите неща, които можете да направите. Кажете им, че сте до тях. За съжаление, в миналото, поради културните нагласи около пристрастяването, тактиките като засрамване, унижение, викове и терапия бяха обичайни“, допълва още Джеймисън.

Припомняме, че през 2012 г. Джена беше осъдена на три години пробация, след като се призна за виновна по обвинение, че е хваната да шофира в нетрезво състояние. През 2015 г. тя публично обяви, че е спряла да консумира алкохол.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.