Порноактрисата Миа Халифа с безумни коментари: Терористите да си обърнат телефона, за да се вижда по-добре

0

Миа Халифа – звездата във филмите за възрастни, бе изхвърлена от „Плейбой“, след като направи няколко абсолютно неадекватни изказвания по повод събитията в Близкия Изток и подкрепи терористичните атаки на „Хамас“.

30-годишната многократно подкрепя бомбените атентати и отвличания, като дори призовава да снимат хоризонтално случващото се, за да може да гледа по-добре.

Тя омаловажи кървавия конфликт, като се пошегува за „ционисткия режим на апартейд, свален от партизански бойци с фалшиви ризи на Gucci“.

Калифа също сподели изображение на терористите, возещи се в задната част на пикап, наричайки го „ренесансова картина“. Освен това написа, че „Съединените американски щати са терористична държава“.

От своя страна „Плейбой“ се наложи да обясни в писмено изявление: „Миа направи отвратителни и осъдителни коментари, възхвалявайки атаките на Хамас срещу Израел и убийството на невинни мъже, жени и деца. В „Плейбой“ насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да разбере думите си и че действията си имат последствия“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.