Пошлото шоу на Рачков тръгва на турне

0

„Забраненото шоу на Рачков“ тръгва на турне, което ще мине през пет града, съобщават организаторите.

В Бургас Димитър Рачаков гостува на 27 август, Варна – 28 август, Пловдив – 16 септември, Стара Загора – 17 септември. Всички представления са в летните театри.  В София домакин на пошлото забавление е зала 1 на НДК –  на 5 октомври.

„На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в „кухнята“ на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота „зад камера“. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… И всичко това ще се случи в компанията на неповторимото му чувство за хумор“, разказва от екипа на „Забраненото шоу на Рачков“.

По думите им това е и първото телевизионно шоу, извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг.

„Миналата година „Забраненото шоу на Рачков“ предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката“, допълват организаторите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.