Потвърдиха! Човешките останки, открити в планината, са на актьора Джулиан Сандс

0

Тъжна новина за феновете на Джулиан Сандс. Разследването потвърди, че човешките останки, открити от туристи на 24 юни в безлюден пуст район близо до връх Балди в Южна Калифорния, са на актьора, съобщиха от шерифството на окръг Сан Бернардино.

Джулиан Сандс, участвал в няколко номинирани за „Оскар“ филма в края на 80-те и 90-те години, сред които „Стая с изглед“ и „Да напуснеш Лас Вегас“, бе намерен мъртъв в планински район в Южна Калифорния пет месеца след изчезването си по време на поход, предава БТА.

65-годишният актьор, живеещ в Лас Анджелис, е бил запален и опитен турист.

Той беше обявен за изчезнал на 13 януари, след като тръгнал към върха, издигащ се на надморска височина над 3048 м източно от града.

Екипи, подпомагани от дронове и хеликоптери, го издирваха упорито, но работата им беше възпрепятствана от суровото зимно време, задържало се и през пролетта, така че те не откриха никаква следа от Сандс, докато туристи не се натъкнаха на тялото му преди няколко дни.

Извършена е аутопсия, но за да се определи причината за смъртта, са необходими допълнителни анализи, отбелязаха властите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.