Преди да срещне Дейвид Бекъм, Виктория е била сгодена за електротехник

0

Виктория Бекъм е била готова да се омъжи за електротехник, преди да срещне любовта на живота си – Дейвид Бекъм, съобщава „Daily Express“.

Преди пътищата да им се преплетат с футболната звезда, бившата певица е била сгодена за Марк Ууд. И двамата живеели заедно в дома на семейството ѝ в Гофс Оук, Хертфордшир. Запознали се, когато тя е била на 14 години, а Марк работил в електрическата компания на родителите ѝ.

През далечната 1994 г. той й предложил да се омъжи за него – точно след прослушването й за „Spice Girls“. Явно бъдещата звезда е била обсебена от електротехника, тъй като започнала да се нарича Виктория Адамс Ууд, като името е използвано и върху първите стоки на групата й. За съжаление, на двойката не й е било писано да остане заедно. След шест години Виктория разтрогва брака с Марк и прекратява отношения с него. Години по-късно в разговор с „Channel 4“ тя споделя, че той не е бил правилният човек за нея. „Не му върнах и пръстена! Все още си го пазя“, допълни тя.

По това време Марк бил съкрушен от раздялата с Виктория, но постъпил джентълменски и й пожелал всичко най-добро. Пред „People“ през 1997 г. заяви: „Това беше много специална връзка за мен. Но тази част от живота ми приключи. Тъжно е, защото бяхме заедно дълго време.“

След като приключила с електротехника, Виктория срещнала Дейвид. След само 10 месеца връзка те се сгодили. През 1999 г. се оженили в замък в Ирландия.

А любовта им е все толкова силна и до днес. След 24 години заедно двамата имат четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, предава Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.