Преди празниците откриха тумор в мозъка на Майкъл Болтън

0

Прочутият певец Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в мозъка и отмени всичките си концерти.

„Точно преди празниците ми откриха тумор в мозъка, който налагаше незабавна операция“, написа самият Болтън в Инстаграм, цитиран от БТА. „Благодарение на невероятния медицински екип, операцията беше успешна. Сега се възстановявам у дома, заобиколен от огромна любов и подкрепа на семейството ми“.

Майкъл Болтън има много насрочени концерти за 2024 г., които са обявени на сайта му. Първият трябваше да е на 1 февруари, а последният на 22 декември. Много ще бъдат пренасрочени. 

„През следващите няколко месеца ще насоча времето и енергията си за възстановяването си, което означава, че ще прекратя турнето“, добавя Майкъл Болтън.

„Винаги най-трудното нещо за мен е било да разочаровам феновете си или да отложа концерт. Не се съмнявайте обаче, че ще положа много усилия, за да ускоря възстановяването си и скоро отново да започна да пея“. 

Припомняме, че Майкъл Болтън, който е на 70 години, е лауреат на две награди „Грами“. Миналата година той отбеляза 50 години в музиката, като издаде албума Spark of Light след 14-годишна пауза. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.