Приключения в „Мальовица”: Последен шанс за детски лагер в Рила

0

За трета поредна година детският лагер в супер курорта „Мальовица” ще се превърне в незабравимо лятно приключение, укрепващо физическите сили и провокиращо творческия потенциал на хлапетата.

От курорта съобщават, че все още има свободни места в петте смени от средата на юли до първите дни на септември.

Още от 1 юни ще заработи и адвенчър паркът на Меча поляна, разположен непосредствено пред хотела. Той включва въжен град, алпийски тролей, бънджи и обикновен трамплин, както и надуваем замък.

Тази година децата ще могат да разгледат най- високо разположения в България музей – този на алпинизма, както и да научат малко повече за българските легенди в този екстремен спорт.

Ето и какво най-много харесаха и научиха децата от лагера през миналата година: походите и красивата природа и какво е да си част от група, с която да споделяш край лагерния огън. И най-вече – играха и намериха нови приятели.

„По време на лагерите в продължение на пет дни децата завързват нови контакти, учат се да общуват, да работят в екип, свикват да бъдат по-самостоятелни, да се справят сами в различни ситуации, добиват увереност и израстват. Тук, на Мальовица, където тишината на планинската природа е зашеметяваща, прекрасният детски смях е истински дар“, каза Мартин Ицов, който е и сред инициаторите за създаване на детските лагери.

Активностите в лагера включват планински преходи, игри, разходки до близките езера и излети покрай красивата река.

Освен много забавен, лагерът на Мальовица е и изключително полезен, защото кристално чистият въздух оказва благоприятно влияние след битката с вирусите през зимата.

Записванията вече започнаха, а домакините предупреждават да не отлагате решението твърде дълго, защото капацитетът е ограничен.

Мальовица Ви очаква!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.