Принц Хари и Меган промениха фамилното име на децата си

0

Принц Хари и Меган прибавиха титлата Съсекс като фамилно име за децата си и по този начин да се „обединят“ не само като семейство, но и като бранд.

След коронацията на крал Чарлз миналия май 4-годишният Арчи и 2-годишната Лилибет вече биват представяни като Арчи Съсекс и Лилибет Съсекс, а не с фамилията Маунтбатън-Уиндзор, споделя източник пред The ​​Times.

Поредното разкритие за своеволията на Меган и Хари идва на фона на продължаващ спор около ребрандирания уебсайт на херцога и херцогинята Sussex.com. В него е включен и герб, за което критиците твърдят, че е нарушение на обещанието им към покойната кралица Елизабет, след като решиха да се откажат от кралските си задължения.

Източник сподели пред The Times: „Реалността зад новия сайт е много проста – това е обединяващ център за работата, която Хари и Меган вършат и отразява факта, че след коронацията на краля, семейството за първи път има едно и също фамилно име. Това е важно за всяко семейство, защото представлява тяхното обединение и е момент за гордост, предаде dir.bg.

„Междувременно Хари и Меган отлетяха за Канада с частен самолет, за да промотират спортния турнир „Invictus Games“. Те кацнаха във Ванкувър за три дни, за да присъстват на събития, свързани със състезанието, основано от принца през 2014 г. за подпомагане на ранени ветерани и действащ военен персонал.

Зимното издание на Invictus Games започва следващия февруари в Уислър и Ванкувър – включващо над 500 състезатели от 20 нации.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.