Принц Уилям вечеря инкогнито в ЛГБТ ресторант

0

Принц Уилям направи изненадващо посещение в Полша. Кралската особа седна да вечеря в ЛГБТ+ ресторант в столицата.

Снимки от бистро Butero във Варшава показаха принца на Уелс да седи на маса с група служители на двореца Кенсингтън, докато заявява своята поръчка.

Източник каза на Mail Online, че 40-годишният Уилям е поискал да се присъедини към служителите на двореца Кенсингтън за вечеря в местен ресторант, който са резервирали наблизо.

„Екипът от двореца Кенсингтън резервира местен ресторант близо до мястото, където работеха, и принцът реши да се присъедини към тях“, каза източникът.

„Екипът наистина оцени, че поиска да се присъедини към тях“, добави той.

Местният, който сподели снимките, се пошегува, че принца се „чуди какво да поръча“. Но обслужването било страхотно и помагали.

„Ценно е, че той подкрепи общността, толкова малтретирана от настоящите власти в Полша“, добави той, визаирайки репресиите на полското правителство срещу правата на ЛГБТ+, което беше критикувано от правозащитни групи и ЕС.

Бистрото се рекламира като „вашето странно място с вкусна храна“, а логото му е съставено от цветовете на дъгата.

Говорейки с MailOnline в четвъртък, собственикът на заведението каза: „Нямахме абсолютно никаква представа, че идват. Имахме резервирана маса за 12 души под името Дейзи. Трябваше да е парти за рождения ден на Дейзи. Но тогава се появи бодигард и каза, че това няма да е парти за рождения ден на Дейзи и тогава принц Уилям влезе“.

„Казаха, че са си прекарали добре, прекарали са три часа тук. Той изяде нашия сандвич руло с дърпано свинско. И си изяде всичко, така че мисля, че му хареса“, уточни собственикът.

Предлагайки ястия на базата на масло, най-простият артикул в менюто е „пресен хляб със свинска мас в три вкуса“ за еквивалента на £3,50.

Ястието „Kanapka w chałce“ на бъдещия крал на Англия струва малко под £7,50.

Според менюто на бистрото ястието може да има пълнеж от свинско месо или джакфрут – и се сервира с пържени картофи и чеснова майонеза.

Иначе Уилям постави венец на гроба на Незнайния воин във Варшава в четвъртък сутринта.

Кралица Елизабет II и покойният херцог на Единбург направиха същото по време на държавното си посещение в Полша през 1996 г.

На венеца имаше бележка, която гласеше: „В памет на тези, които направиха най-голямата жертва“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.