ПРОМОЦИЯ: Топ курортът „Мальовица” глези с писти и хотели на скандално ниски цени

0

С намалени цени и отлично обработени ски писти супер курортът „Мальовица” привлича любителите на зимните спортове през месец март. Въпреки, че пролетта официално дойде и март вещае чудесни слънчеви дни, добрата новина за всички любители на зимните планински спортове е, че все още има места в планината, където условия за ски и сноуборд са идеални.

Едно от тези райски кътчета, намиращи се в невероятната Рила планина, с изцяло отворена ски зона и промоционални цени на ски картите, е изключително бързо развиващият се курортен комплекс „Мальовица”. Планинският рай се намира само на 80 км София и на 140 километра от Пловдив.

„През март цената на ски картата в „Мальовица” за дете и скиори над 65 години е скромните 15 лева за целия ден, а за желаещите за зимни спортове между 18 и 64 години е едва 25 лева, което считам, че е изключително добра цена за отличните условия на пистите, които поддържаме. Въпреки че сме в края на сезона условията при нас са превъзходни“, обясни Мартин Ицов от управата на КК „Мальовица”.

По думите му на разположение на всички гости на курорта са учебният плац „Меча поляна“, разполагащ със съвременна гумена ски лента за по-бързо придвижване на начинаещите фенове в зимните спортове, както и няколко ски писти с различен наклон, подходящи както за аматьори, така и за напреднали скиори и сноубордисти.

От управата на курорта съобщиха още, че освен намалените цени за използване на ски зоната, до края на април са в сила и нови по-ниски цени за настаняване в някой от двата наскоро ремонтирани луксозни хотела „Мальовица” и „Алпинист”, които допълват приятното изживяване във високопланинския курорт, намиращ се в подножието на емблематичния връх Мальовица.

Мартин Ицов обърна внимание, че „Мальовица” не е планински курорт единствено за любителите на зимните спортове.

Тук е оазис за всички, търсещи спокойствие, които могат да се отдадат на лежерни занимания, отпускайки се в модерен и изцяло нов релакс център или да почетат книга с чаша топъл чай и прекрасна гледка в най-високо разположеният в страната музей – Музея на Алпинизма, който се намира в хотел „Алпинист”, помещаващ се в емблематичната за времето си сграда на ЦПШ „Мальовица”.

„Грабвайте ските още този уикенд, чакаме ви на „Мальовица”!

Планината е най-подходящото място, където да презаредите батериите в почивните дни“ призова Мартин Ицов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.