Рапър си издигна статуя със светещи очи. Фенове: Сатанист!

0

Известен рапър издигна свои статуи със светещи очи в Щатите и Франция и получи меко казано противоречиви отзиви. Много от феновете на Kid Cudi (Кид Къди), с истинско име Скот Мескуди, го обвиниха, че е „сатанист“, след като негови огромни сребърни статуи блеснаха в Париж и Ню Йорк.

Скулптурите са в чест на новия му албум „Insano“ и изобразяват самия рапър. Интересното е, че очите и устните светят, съобщи изданието Page Six.

„Чиста сатанистка секта“, „Много тъжно, продаде си душата“, „Недей да богохулстваш“, гласяха част от коментарите. Коренно различни от реакцията на Къди, който написа в X/Twitter: „Реакциите са поразителни. Вложих всичко от себе си в този албум.“

Според него статуите в чест на албума му са постигнали отличен успех.

LA Times обаче пише, че след като е била изложена едната на показ във Франция, много граждани са я определили като „демонична“. От своя страна длъжностните лица в Париж отговориха, че тя е била предназначена за „частно рекламно събитие“.

Новият албум на рапъра излиза една година, след като Къди заяви, че скоро може и да сложи край на рап кариерата си. „Просто не знам дали искам да се занимавам с музика“, разкри преди време в предаването „Hot Ones“. „Би било интересно ако някой ден стана детска учителка“, пошегува се той.

Изпълнителят беше обявил и издаването на книга през 2024 г., представена като негови „откровени“ мемоари.      
Почитател на модата и редовен участник в Седмицата на модата в Париж, Кид Къди е и артистичен директор на марката дрехи Members of the Rage. 

Рапърът се е снимал в сериала We Are Who We Are на HBO и разработва анимационния филм Entergalactic за Нетфликс. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.