РАЗСЛЕДВАНЕ: Издирват убиеца на Матю Пери

0

В Съединените щати полицията задържа и разпитва известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери, пише In Touch. През май полицията на Лос Анджелис започна криминално разследване заедно с Американската служба за борба с наркотиците на обстоятелствата около смъртта на звездата от „Приятели“ на 28 октомври 2023 г., когато той беше намерен мъртъв в гореща вана в дома си в Лос Анджелис.

Според източници на изданието разпитаната звезда била близка приятелка на актьора. Те се запознават, докато се лекуват от наркотична зависимост. Името на знаменитостта все още не е разкрито. Известно е само, че тя стана известна благодарение на първия си брак.

„В общи линии те издирват убиеца на Матю“, разказва вътрешна информация за In Touch и добавя, че една жена е била привикана за разпит. „Тя е знаменитост и двамата са се запознали в рехабилитационна клиника. Те са завързали неочаквано приятелство.“

Два месеца след смъртта на Матю съдебният лекар официално постановява, че той е починал от „остри ефекти на кетамин“, а удавянето е допринесло за това „поради вероятността от потапяне в басейна, когато е изпаднал в безсъзнание“, се посочва в доклада от аутопсията.

Но в дома му не са открити наркотици, а последната му терапия с кетамин, която се провежда в рамките на едночасов сеанс с интравенозно вливане, е била преди седмица и половина.

Поради това следователите подозират, че Матю е получил фаталната доза от някой друг – което ги отвежда до въпросната жена.

„Трудно е да се каже или да се разбере каква точно е ролята ѝ в смъртта на Матю, но тя е категорична, че няма нищо общо с това“, казва вътрешният източник.

Жената, която е известна в обществото заради брака си с известен актьор, „била в пълен шок и нямала представа за какво става дума в заповедта за обиск.“

„Тя не очакваше да се случи това, което се случи“, казва вътрешният източник и добавя, че жената не е била окована с белезници, нито пък е била арестувана. „Полицаите претърсиха стаята ѝ и тя предаде всичко. Беше напълно готова да сътрудничи.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.