Развод ми дай! Холивудската звезда Рийз Уидърспун заряза мъжа си

0

След като обяви раздялата си с Джим Тот, Рийз Уидърспун е започнала процедура за развод.

Според съдебни документи, получени за „People“, 47-годишната носителка на „Оскар“ е посочила „непреодолими различия“ като причина за развода им, когато е подала молба в събота в окръжния съд на окръг Дейвидсън, щата Тенеси.

В документа на Уидърспун е посочена датата на подаване на молбата като дата на раздялата им и се казва, че двойката има предбрачен договор. Освен това Рийз иска от съда да определи нея и Тот за съвместни попечители на 10-годишния им син Тенеси Джеймс.

Двойката обяви развода си в изявление миналия петък, дни преди 12-годишнината от сватбата им.

„С много размисъл взехме трудното решение да се разведем. Насладихме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което сме създали заедно“, каза двойката.

„Най-големият ни приоритет е синът ни и цялото ни семейство. Искрено оценяваме уважението на всички към личния живот на семейството ни в този момент“, коментираха още.

Пред „People“ източник заяви, че двамата „наистина са най-добри приятели“, като добави: „Това е приятелско решение. Инвестират в цялото си семейство и в това всичко да върви възможно най-гладко за всички.“

Друг източник пък заяви, че Уидърспун е „упорита и целенасочена“, докато Тот е „по-спокойният“ във връзката им. „Те прекарваха все по-малко време заедно, докато тя работеше“, допълва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.