Разводът на Кевин Костнър: Съпругата му иска 248 хил. долара месечно за издръжка

0

Съпругата, с която Кевин Костнър е в развод, поиска от него да отделя по близо четвърт милион долара месечно, за да се грижи за децата им, съобщава сайтът Ти Ем Зи.

Костнър даде да се разбере чрез правните си документи, че смята искането на отчуждената си съпруга за пладнешки грабеж, уточнява сайтът.

Кристин Баумгартнер подаде нови документи, в които настоява съдът да принуди Кевин Костнър да отделя 248 000 долара месечно за издръжка на трите им деца. Кристин твърди, че главозамайващата сума е единственият начин тя и децата да „живеят на ниво, доближаващо се до стандарта, на който децата ще се радват, докато са под грижите на баща си в бъдеще“. Баумгартнер обяви още, че исканата сума не включва таксите за обучение в частно училище, здравните грижи и разходите, свързани със спорта, които тя също държи той да плаща.

Източници, които са пряко запознати, казват пред Ти Ем Зи, че Кевин Костнър вече плаща 100% от разходите на децата. В допълнение към разходите Костнър е посочил в подадените документи, че е готов да дава допълнително 38 хил. долара на месец.

Кристин Баумгартнер смята, че огромното богатство на Кевин Костнър е повече от достатъчно, за да покрие искането й, като твърди, че общият доход на холивудската знаменитост през миналата година възлиза на 19,5 млн. долара. Семейните им разходи, твърди тя, са били 6,6 млн. долара. Поддръжката на многобройните им имоти също не е евтина – около 2 млн. долара годишно, разкрива Кристин.

Неотдавна Костнър подаде документи в съда, защото Кристин отказва да се изнесе от един от имотите му, въпреки ясните условия в предбрачния им договор, които я задължават да напусне имението до определена дата, след като подаде молба за развод предаде БТА. Тя обаче съобщи публично, че не може да си позволи да се премести. Костнър я контрира, че разполагала с 1,45 млн. долара в банковата си сметка – повече от достатъчно, за да наеме жилище.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.