РЕЗИЛ! Ето как гранични полицаи делят пачки на ГКПП „Кулата” (ВИДЕО)

0

Уникално видео – вижте корумпирани гранични ченгета във вихъра на екшъна! Незнайно защо, обаче, на мушката заради далавери обикновено стоят служителите на Агенция „Митници”, въпреки че нито една криминална схема не може да се осъществи без участието на граничните полицаи.

Източник на Narod.bg изпрати няколко уникални видеа, на които се виждат ясно конкретни гранични полицаи, които се дялат пачките, получени от рушвети на ГКПП „Кулата-Промахон”.

Алармираме ръководствата на МВР, ДАНС и прокуратурата да изследват кадрите и да вземат реални мерки срещу корупцията на браздата!

Във видеото се чува:

… на 10 човека по 200 евро!

– 11 ли са отвънка?

– 10, бе, броил съм ги.

– Боби Верев

..за мен, Лазо, Силва и Росен, Ицо, Боби, Димов

На скрийншотовете виждате и лицата на униформените служители, подчинени на шефа на Регионална дирекция ”Гранична полиция” – Смолян Ивайло Стоянов, познат с прякора Иво Бебето.

Твърди се, че от камарите кеш, които се делят всеки ден, една определена част отивала нагоре по веригата до кабинета на Бебето.

Ивайло Стоянов е известен със своя охолен начин на живот, който не се постига със заплата – апартаменти в София, луксозни лимузини, къща в Лондон за дъщеря му, за да не плаща наем, вила в Гърция, вила в петричко село и пицария в центъра на родния Петрич.

Синът му е известен с огромните суми, които губи по казина, но баща му отива после и му плаща задълженията, като в Петрич се говори, че последния път Бебето олекнал с близо 200 000 евро, разкри източникът на Narod.bg.

Важно е да отбележим, че две международни шосета преминават през зоната за отговорност на „Гранична полиция” – Смолян: Е 79 към ГКПП „Кулата-Промахон“ и Е 85 към ГКПП „Капитан Петко войвода“.

Регионалната дирекция на Иво Бебето осъществява граничен контрол по българо-гръцката граница. От нея 484,683 км са сухоземна граница, а 43,084 км са речна. Задачите по граничния контрол на ДГ се изпълняват на територията на четири области: Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград с общо 29 гранични общини.

ОЧАКВАЙТЕ нови данни и скандални видеа!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.