Робърт де Ниро: Гласувайте за Тръмп и ще получите кошмар

0

Холивудският ас Робърт де Ниро, който неотдавна стана баща, реши да се включи в политически дебат преди президентските избори в Щатите. Актьорът от години е противник на кандидата на републиканците и бивш държавен глава на Америка Доналд Тръмп. Сега Де Ниро реши да говори директно.

Робърт де Ниро заяви, че никога няма да приеме да се превъплъти на екран в образа на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, тъй като „не вижда нищо добро“ в него, предаде ДПА.

80-годишният холивудски актьор говори за предстоящите президентски избори в САЩ и защо не би искал Тръмп отново да стане президент в предаването по НВО „В реално време“, чийто водещ е комикът Бил Мар.

Бизнесменът е основен кандидат за номинацията за Белия дом на Републиканската партия през 2024 г. и на практика остана без съперници, след като бившият посланик в ООН Ники Хейли се оттегли от надпреварата, припомня БТА.

„Байдън срещу Тръмп. Искаме ли да обитаваме свят, в който… Да ни е приятно, или да живеем в кошмар…“, попита актьорът. „Гласувайте за Тръмп и ще получите кошмар, гласувайте за Байдън и ще се върнем към нормалността“, заяви в ефир Робърт де Ниро.

„Не искам да се чувствам отново аз, а и много от нас, както след изборите през 2016 г. Не можехме да повярваме какво се е случило. Този човек е пълно чудовище“, сподели мнението си актьорът.

Той добави: „Никога не бих го изиграл като актьор, защото не виждам нищо добро в него. Нищо. Абсолютно нищо.“

Де Ниро често критикува Тръмп и двамата влизаха в конфликт, припомня ДПА. През 2020 г. двукратният носител на награда „Оскар“ заяви, че на Тръмп „не му пука“ колко хора ще починат от новия коронавирус.

Тръмп пък нарече Де Ниро „индивид с много нисък коефициент на интелигентност“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.