Робърт де Ниро се наслаждава на италианска ваканция със семейството си

0

Робърт де Ниро пак избра родината на дедите си за място на лятната си ваканция. 79-годишният актьор обиколи с яхтата си Амалфийското крайбрежие. Мнозина го видяха на вечеря със семейството му в ресторанта „Ло Скольо” на Марина ди Кантоне в Нерано. После отиде в Неапол, където не пропусна да опита от сладкишите на известната сладкарница „Ла Попела”.

Преди да стигне до Амалфийското крайбрежие, актьорът беше и на Еолските острови до Сицилия. През миналата година звездата пак направи лятна обиколка из Италия, като тогава предпочете Сардиния. Родът на Де Ниро произлиза от южната област Молизе, и по-точно – от Ферацано. През 2006 г. холивудският актьор получи италианско гражданство и паспорт.

Робърт де Ниро, който се казва също като баща си, е роден в нюйоркския Манхатън. Дядото и бабата по бащина линия на звездата – Джовани и Анджолина ди Ниро са от Ферацано, до град Кампобасо. Навремето те са записани погрешка в регистрите като Де Ниро при емигрирането си в Америка, затова и по-различното фамилно име на актьора. Ферацано е малка община с 3000 жители, разположена върху планински възвишения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.