Роберто Карлош не знае имената на жените си и на 11-те си деца

0

Какво е да имаш 11 деца от 7 различни жени? Отговора най-добре знае легендарният бразилски футболист Роберто Карлош. Съвсем наскоро, на 10 април, световният шампион от 2002 година отбеляза своя половинвековен юбилей.

Високият едва 168 сантиметра защитник се радваше на охолен любовен живот и бурни купони по време на активната си кариера, а и след нея. Освен многобройната си челяд той вече е и дядо. 

Бразилецът с част от дъщерите си
Бразилецът с част от дъщерите си

Роберто е бил женен само два пъти, но това не му пречи да има неизброими любовни връзки. Равносметката е точно 11 доказани наследници, а вероятно има и такива, за които не знае. Пред медиите в Бразилия легендата шокира, че дори не знае имената на всичките си любовници. 

„Женен съм само два пъти. Не знам имената на всички жени, от които имам деца“, откровен е трикратният носител на Шампионската лига и 4-кратен шампион на Испания с екипа на „Реал“ (Мадрид).

Бекът минава за първи път под венчилото с Александра Пинейро, а бракът им продължава до 2003 г. След това Карлош се жени за Мариана Лукон. През 2017-а той стана дядо за първи път. 20-годишната му дъщеря Джована, която е от първия му брак, дари бразилеца с внук. Появата му дойде само няколко месеца след като като Карлош стана за пореден път баща…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.