С подъл трик откраднаха часовник на Гришо за 70 бона навръх Великден

0

Григор Димитров е бил обран в Барселона навръх Великден, съобщават медиите в Испания. Според местните El Caso и La Vanguardia, крадците са взели часовник, който се оценява на 70 хил. евро, уточняват от bTV.

Крадците са преследвали Григор Димитров известно време докато се е прибирал от тренировка без той да ги забележи. В един момент ударили и затворили навътре огледалото му за обратно виждане, за да го накарат да подаде ръката си през прозореца на автомобила. Тенисистът това и направил. Подал ръка, а на китката му бил часовник „Bianchet“, оценяван на около 70 хиляди евро.

Бандитите го свалили от ръката му и избягали. Вместо да спре и да позвъни веднага на спешния телефон 112 след няколко минути към 21.30 отишъл в полицейския участък в Мосос д’Ескуадра и подал жалба. До момента нито крадците, нито часовникът са открити.

Източници от средите на разследващите са споделили подозрения, че крадците са неаполитанци , професионалисти, които са пътували до Барселона специално, за да направят удар по време на този престижен международен турнир в света на тениса.
Българинът Григор Димитров не е първият ВИП, на когото свиват часовникът. Преди няколко години играчът на „Селта“ Фьодор Смолов беше ограбен и от ръката му беше свален часовник на стойност 300 000 евро . Жертва на кражба на часовник стана и Роберт Левандовски докато раздаваше автографи по време на тренировка.

Най-добрият български тенисист е в каталунската столица за турнира от сериите АТР 500.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.