Само след седмица участие: Синът на Сашо Дойнов иска да си ходи от „Фермата“

0

Само след седмица във „Фермата“ синът на актьора Сашо Дойнов се предаде и поиска да се прибере у дома. Режисьорът Станислав вече не издържа в риалитито, но не защото работата му тежи.

Причината е актьорът Петър, който го дразни като се изживява като лидер на отбора им „Елбетица“. Той еднолично отряза Дойнов младши от участие в една от важните битки през седмицата.

При нас цари диктатура заради един човек, който много говори и разбира от всичко. Той е професор, астроном, математик, физик, каквото се сетиш. Аз не търпя такива дървени философи. Предпочитам да си запазя нервната система и да се прибера„, обяви Станислав преди първия отборен елиминационен дуел във „Фермата“.

Актрисата Валерия и дизайнерът Сергей също се оплакаха от едноличното управление на Петър, но решиха да не се конфронтират открито с него.

За да потуши напрежението, водещият Андрей предложи на Станислав и Петър да потърсят общ език в следващите 24 часа, и чак тогава режисьорът окончателно да реши дали да остане в риалитито или да си тръгне.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.