Само в Bestnews.bg: Пияндурникът Евгений Данов нарече миньорите „гномове“ и „орки“, НБУ мълчи гузно (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

0

Впиянченият „професор“ с червено потекло Евгений Дайнов, по нелепа случайност преподавател в западащия Нов български университет, нарече енергетиците и миньорите, които протестират вече пет дни срещу убийството на българската енергетика, „орки“ и „гномове“!

Важно е да припомним чий син е Евгений Дайнов:

Баща му Александър Дайнов е постоянен кореспондент на вестник „Работническо дело“ в Москва (1961–1965) и Лондон (1971–1977), а след това е главен редактор на вестник „Софийски новости“. Майка му, Лидия Маринчевска, е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма…Ясно е колко червено ченге трябва да си, за да го играеш кореспондент на „Работническо дело“ в Москва в най-дълбокия комунизъм, нали…

Това недоразумение, обаче, в момента е тъмно син планктон…

Заради недопустимата лексика на уж университетски преподавател срещу протестиращите миньори алкохолизираният умнокрасив „интелект“ е даден на Етичната комисия на НБУ, научи Bestnews.bg.

Миньорите и енергетиците от районите на Стара Загора, Перник и Кюстендил излязоха на протести в петък миналата седмица, когато правителството паралелно и без предварителни разговори с тях изпрати в ЕС своите планове с искане за оползотворяване на мащабна евросубсидия, припомня ФАКТИ.

Част от условията затова са въглищните мини у нас да бъдат закрити. Дни наред обществото ни се раздира от политически скандали между онези, които са солидарни с протестиращите, и онези, които не са.

Люти постове в социалните мрежи разпалват страстите, но простотията на Евгений Дайнов направо ги взриви.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.