Самотен баща от врачанско село, който гледа болното си дете, трогна България

0

Вълна от съпричастност от цяла България заля самотния баща от врачанско село, който се грижи за болната си дъщеря.

Димитър Димитров от село Мраморен вече близо година е сам с малката Дорина, която дори понякога се налага да води със себе си на работа по строителните обекти. Вдовецът обаче не губи вяра и се моли да може да направи баня в жилището, което обитават. След медийните публикации за тях, последва огромна вълна на съпричастност, съобщава и Нова тв.

„Много хора ме потърсиха. Благодаря на всички! Обадиха се хора от цяла България – от Бургас, Кърджали, хора зад граница. Много ви благодаря! Парите са много, за мен са много!“, каза Димитър.

С усмивка на лице той сподели: „Виждате един баща, който е постигнал мечтата си. Следващата е да има подобрение с Дорина и ще се боря. Ако има хора с медицинско образование, които могат да ми помогнат, бих се радвал много“.

„Аз вярвам в чудеса, защото ми се случиха. Дай Боже на всички. Сърдечно ви благодаря, не знам как да ви върна жеста. Обадиха ми се възрастни хора, които се лишават от част от пенсията си, за да помогнат на мен. Благодаря ви много“, завърши през сълзи Димитър.

Ако желаете да помогнете на Димитър и Дорина, може да го направите като преведете средства по следната банкова сметка:

BG32UBBS80024051325350

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Димитър Благоев Димитров

Телефонният номер на Димитър е 0886 659 685.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.