Сандра Бълок и Брайън Рандъл разменили обети 6 години преди смъртта му

0

Сандра Бълок и Брайън Рандъл са разменили своите обети, брачни клетви, пред приятели и близки в курорт на Бахамските острови шест години преди смъртта му и три години преди диагнозата му АЛС (амиотрофична латерална склероза), пише „Daily Mirror“.

Изявление на семейството потвърди, че Брайън е починал от болестта миналия уикенд след тригодишна битка. Той беше само на 57 години. „С голяма тъга споделяме, че на 5 август Брайън Рандал почина мирно след тригодишна битка с АЛС4, съобщиха роднините му.

Браян беше диагностициран с неврологичното заболяване през 2020 г., но три години преди това изглеждаше, че той и Сандра са имали нещо като сватбена церемония.

Във видео, получено от „MailOnline“, се вижда как двамата със Сандра танцуват заедно, след като тя е нарекла Брайън „любовта на живота си“ на интимна церемония. Твърди се, че предполагаемата церемония не е била правно обвързваща и не е включвала служител на райсъвета, но изглежда е била толкова близо до сватба, каквато Сандра може би е искала.

След развода си с Джеси Джеймс през 2010 г. тя сподели, че не иска да се жени отново. Според приятел на семейството: „Те направиха това за децата, за да им покажат, че това е нещо завинаги.“ Говори се, че осиновените деца на Сандра, Луис, на 13, и Лайла, на 11, започнали да наричат Браян „татко“ след церемонията.

Видеото показва Сандра, облечена в разноцветна кафтанена рокля с прическа на плитки. Браян бил с бяла риза, черни панталони и бейзболна шапка. Двамата се прегръщат нежно в клипа, докато танцуват, без да знаят какво ще ги очаква години по-късно, пише Дир.бг. 

Видеото е заснето през 2017 г. във вилата „Three Bees“ на остров Харбър на Бахамите. Курортът очевидно е любим на актрисата и нейното семейство и е идеален за уединение, тъй като вилата се отдава под наем само на едно семейство.

Вътрешен човек казал още на „MailOnline“, че Сандра тайно се е грижела за дългогодишната си любов и държала ситуацията далеч от хорските очи. Не допускала хора в дома, освен лекарите и медицинските сестри, които се грижели за него.

Сандра разкри в интервю преди две години, че няма нужда от официален документ, за да демонстрира любовта си към мъжа си. Понастоящем няма лечение за АЛС и това, което се знае е, че хората живеят между две и пет години след първите признаци на симптомите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.